Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Zonnepanelen Arnhem

Zonnepanelen-Arnhem

Situatie voor Zonnepanelen Arnhem

Arnhem is niet de meest zonnige stad van Nederland. Met haar 1.790 zonuren per jaar ligt dit net iets onder het landelijk gemiddelde. Toch kan dit nog veel energie opleveren. Een zonnesysteem van gemiddeld 12 panelen (3.300 WP) dat optimaal staat opgesteld (gericht op het zuiden onder een hoek van 35 graden), zal in Arnhem circa 2.800 kWh per jaar opleveren. Een gemiddeld huishouden verbruikt jaarlijks 3.360 kWh en is in Arnhem voor bijna 85% zelfvoorzienend in stroomverbruik. Echter, elk huis is anders. Doe daarom hier de gratis opbrengstscan. In deze rekentool wordt onder andere rekening gehouden met het aantal zonuren op je locatie en je dakeigenschappen.

Rendement op investering in zonnepanelen

Een investering in zonnepanelen levert een zeer hoog rendement op. In Arnhem ligt dit rendement gemiddeld op de 11,3%. Binnen 8 jaar heb je hiermee je volledige investering al terugverdiend. Hoe dit precies uit zal pakken, hangt af van de exacte situatie en investering. Mocht je op dit moment voldoende vermogen tot je beschikking hebben, dan is het zeker verstandig te investeren in zonnepanelen. In vergelijking met een 5-jarig spaardeposito van 1,3% rente levert een investering in zonnepanelen bijna het tienvoudige op. Heb je het geld niet direct tot je beschikking? In Arnhem is het mogelijk om een duurzaamheidslening af te sluiten tegen een gunstig rentepercentage. Klik hier voor meer informatie over de duurzaamheidslening.

Zonnepanelen installateurs in Arnhem en omgeving

Het is noodzakelijk om het aanbod aan installateurs van zonnepanelen te vergelijken. Er zijn namelijk veel installatiebedrijven te vinden bij jou in de omgeving. Het is alleen moeilijk om te weten welk bedrijf daadwerkelijk expertise heeft op het gebied van zonnepanelen. Daarom hebben wij de pagina zoek-installateur ontwikkeld. Hier vind je ervaren zonnepaneleninstallateurs bij je in de omgeving.

Zonneveld Arnhem-Zuid

450 huishoudens kunnen worden voorzien van groene energie door een zonneveld in Elderveld. Met 7.500 zonnepanelen is dit een van de eerste stappen naar het duurzaamheidsdoel. De gemeente heeft haast bij het vergroten van de duurzaamheid in de stad aangezien de doelstellingen van het vorige duurzaamheidsprogramma ‘Energie in Arnhem’ niet werden gehaald.

 

Heb je nog geen zonnepanelen?
Bereken eenvoudig hoeveel je kan besparen.

Met zonnepanelen kies je niet alleen voor een duurzame oplossing, je bespaart ook op je energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer je energieverbruik en de ligging van je dak bepalen de besparing. Ben je benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie? Doe de gratis opbrengstscan.

Wil je meteen in contact komen met 3 erkende installateurs actief in je buurt voor een zonnepanelen offerte op maat, vraag dan direct offertes aan via onderstaand formulier.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 3 offertes, inclusief advies op maat.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & bespaar
  • Gespecialiseerde installateurs