Zonnepanelen.net Hét grootste vergelijk- en adviesplatform
Bereken snel de mogelijke opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie. Je ontvangt:
 • Een opbrengstberekening op basis van je dak en locatie
 • Vrijblijvend tot 3 offertes op maat met berekening van terugverdientijd
 • Het GRATIS e-book ‘Hoe ben ik de verkoper de baas’
Start hier je opbrengstscan:

Klik hier voor België

Start hier je opbrengstscan:

Klik hier voor Nederland

Zonnepanelen Leeuwarden

Leeuwarden heeft genoeg zon!

Zonnepanelen Leeuwarden, hier vind je alle informatie die je nodig hebt. Zonnepanelen.net is een onafhankelijk adviesbureau voor zonnepanelen, installateurs en alles daar omheen.

1008 kWh/m² zonuren in 2016

In 2016 heeft Leeuwarden heel wat zonuren gehad, en dit is goed nieuws! Want voor zonnepanelen zijn zonuren erg belangrijk. Dit zijn namelijk de uren dat er het meeste stroom wordt opgewekt. En hierdoor is het heel simpel, meer zonuren is meer zonnestroom. Maar dit klopt niet altijd, want bijna elk dak is verschillend. Dit kom door schaduwplekken, locatie, schuin of plat dak en nog veel meer. Hierdoor kan er met alleen zonuren niet bepaald worden hoeveel zonnestroom je kan opwekken.

Dankzij de gratis opbrengstscan kan je zelf zien hoeveel zonnestroom je kan opwekken. Met deze scan krijg je via de mail alles te weten over je situatie. Hiermee kom je erachter of je in een windgebied woont en ook wat het omrekenfactor is en nog meer. En belangrijkste je ziet ook hoeveel zonnestroom je kan opwekken. Dit wordt bekeken vanuit je situatie en hier wordt met alles rekening gehouden. En dit doen wij allemaal vanuit ons kantoor dus er hoeft niemand bij je thuis langs te komen. Hieronder zie je hoe het kan worden aangevraagd.

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen:

Zonnepanelen Leeuwarden

 1. Voer je postcode en huisnummer in
 2. Wat is je jaarlijkse verbruik
 3. Binnen welke termijn denk je zonnepanelen aan te schaffen
 4. Vul je n.a.w. gegevens aan
 5. Klik op ‘aanvraag afronden’

Klik hier als je de zonnepanelen wilt vergelijken. Daar staan alle zonnepanelen met specificaties erbij en je kunt ook tot 3 panelen vergelijken.

Zonnepanelen Leeuwarden, de testresultaten van 45 merken

Klik hier om testresultaten van 45 merken te bekijken. Deze resultaten zijn afkomstig vanuit ons eigen testcentrum. Daar worden dagelijks panelen getest en beoordeeld. De resultaten worden dan beschikbaar gemaakt. Al deze beoordelingen zijn onafhankelijk.

 

Heb je nog geen zonnepanelen?
Bereken eenvoudig hoeveel je kan besparen.

Met zonnepanelen kies je niet alleen voor een duurzame oplossing, je bespaart ook op je energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer je energieverbruik en de ligging van je dak bepalen de besparing. Ben je benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie? Doe de gratis opbrengstscan.

Wil je meteen in contact komen met 3 erkende installateurs actief in je buurt voor een zonnepanelen offerte op maat, vraag dan direct offertes aan via onderstaand formulier.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 3 offertes, inclusief advies op maat.

 • Gratis
 • Vrijblijvend
 • Vergelijk & bespaar
 • Gespecialiseerde installateurs