Zonnepanelen.net Hét grootste vergelijk- en adviesplatform
Bereken snel de mogelijke opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie. Je ontvangt:
 • Een opbrengstberekening op basis van je dak en locatie
 • Vrijblijvend tot 3 offertes op maat met berekening van terugverdientijd
 • Het GRATIS e-book ‘Hoe ben ik de verkoper de baas’
Start hier je opbrengstscan:

Klik hier voor België

Start hier je opbrengstscan:

Klik hier voor Nederland

Zonnepanelen Heerenveen

Zonnepanelen Heerenveen, want in Friesland schijnt de zon

Heerenveen is een plaats in Friesland. En in Friesland schijnt de zon een stuk meer dan het landelijk gemiddelde. En dit is een goed teken voor zonnepanelen Heerenveen.

Zonuren zijn belangrijk voor zonnepanelen. Door zonuren kunnen zonnepanelen namelijk stroom opwekken. Elke plek in Nederland heeft een verschil in aantal zonuren. Maar er zijn meerdere factoren die belangrijk zijn. Zo is er ook een omrekenfactor en bijvoorbeeld de richting van het dak.

Met de gratis opbrengstscan kan je snel zien wat zonnepanelen doen op je dak. Hier zie je hoeveel kWh je jaarlijks aan zonnestroom zou opwekken. Ook zie je of je in een windgebied woont of wat de omrekeningsfactor is.

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen:

 1. Voer je postcode en huisnummer inzonnepanelen Heerenveen
 2. Wat is je jaarlijkse verbruik
 3. Binnen welke termijn denk je zonnepanelen aan te schaffen
 4. Vul je n.a.w. gegevens aan
 5. Klik op ‘aanvraag afronden’

De installateurs in Heerenveen

Wanneer je iets gaat verbouwen aan je huis wil natuurlijk kwaliteit. Op de pagina vind je installateur zie je meerdere installateurs die bij je actief zijn. Bij de installateurs staan ook met welke merken zij werken. Je zou ook een offerte kunnen aanvragen. Zonnepanelen.net adviseert alleen installateurs waar wij de kwaliteiten van kennen. Zo worden er alleen installaties gedaan van kwaliteit.

 De verschillen

Er zijn veel merken die de zonnepanelen verkopen. Wanneer je voor zonnepanelen kiest wil je natuurlijk wel goede kwaliteit. Op de zonnepanelen vergelijken kan je snel zien welke zonnepanelen er zijn. Ook kan je tot wel 3  met elkaar vergelijken.

Klik hier om de testresultaten te bekijken. Zonnepanelen.net heeft een eigen testcentrum waar dagelijks zonnepanelen worden getest. Wanneer wij de zonnepanelen zijn getest krijgen die in de zonnepanelen vergelijken een eigen beoordeling. Ook is er een testrapport beschikbaar. Daar staan alle testresultaten op een rijtje.

 

Heb je nog geen zonnepanelen?
Bereken eenvoudig hoeveel je kan besparen.

Met zonnepanelen kies je niet alleen voor een duurzame oplossing, je bespaart ook op je energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer je energieverbruik en de ligging van je dak bepalen de besparing. Ben je benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie? Doe de gratis opbrengstscan.

Wil je meteen in contact komen met 3 erkende installateurs actief in je buurt voor een zonnepanelen offerte op maat, vraag dan direct offertes aan via onderstaand formulier.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 3 offertes, inclusief advies op maat.

 • Gratis
 • Vrijblijvend
 • Vergelijk & bespaar
 • Gespecialiseerde installateurs