Zonnepanelen.net Hét grootste vergelijk- en adviesplatform
Bereken snel de mogelijke opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie. Je ontvangt:
 • Een opbrengstberekening op basis van je dak en locatie
 • Vrijblijvend tot 3 offertes op maat met berekening van terugverdientijd
 • Het GRATIS e-book ‘Hoe ben ik de verkoper de baas’
Start hier je opbrengstscan:

Klik hier voor België

Start hier je opbrengstscan:

Klik hier voor Nederland

Zonnepanelen Drachten

Zonnepanelen Drachten, de feiten op een rij

Zonnepanelen Drachten, want hier zijn al veel daken bedekt met zonnepanelen. En in Drachten heeft in 2016 ongeveer 968 zonuren gehad. Dit is een goed aantal om voor de opbrengst. Ook naast zonuren zijn er nog veel meer factoren van belang bij de zonnepanelen.

De gratis opbrengstscan geeft je veel meer inzicht over je situatie. Met deze tool kan je zelf zien wat zonnepanelen voor je kunnen betekenen. Hieronder kan je de stappen zien die nodig zijn om deze opbrengstscan op te vragen.

Zonnepanelen Drachten

 

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen:

 1. Voer je postcode en huisnummer in
 2. Wat is je jaarlijkse verbruik
 3. Binnen welke termijn denk je zonnepanelen aan te schaffen
 4. Vul je n.a.w. gegevens aan
 5. Klik op ‘aanvraag afronden’

kortom je hoeft niet meer iemand langs te laten komen om te weten hoeveel je kan opbrengen.

De installateurs in Drachten

Aangezien Drachten ongeveer 45 duizend inwoners heeft zijn er ook meerdere installateurs actief. Maar als  je iets laat installeren op je dak moet dit goed gebeuren. Daarom heeft Zonnepanelen.net een pagina met een overzicht van de installateurs. Klik hier om naar de pagina ”vind je installateur” te gaan. Daar kan je met een postcode de installateurs bij je in de beurt zien. Ook zie je met welke merken zij werken en kan er een offerte worden aangevraagd.

Zonnepanelen.net heeft zijn eigen testcentrum. Hier testen wij verschillende zonnepanelen van allerlei merken. En hiermee willen wij de zonnepanelen testen voordat die op je dak komen. Wil je hier meer over weten klik dan hier.

Ben je nou geïnteresseerd in een duurzamer huishouden. Dan is de CV-inregelkit een goede oplossing. Met de CV-inregelkit kan je zelf de cv inregelen en dit heeft veel voordelen. Zoals jaarlijks 20% lagere gas kosten en geen koude ruimtes meer. Wil je nou meer weten hierover klik hier.

 

Heb je nog geen zonnepanelen?
Bereken eenvoudig hoeveel je kan besparen.

Met zonnepanelen kies je niet alleen voor een duurzame oplossing, je bespaart ook op je energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer je energieverbruik en de ligging van je dak bepalen de besparing. Ben je benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie? Doe de gratis opbrengstscan.

Wil je meteen in contact komen met 3 erkende installateurs actief in je buurt voor een zonnepanelen offerte op maat, vraag dan direct offertes aan via onderstaand formulier.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 3 offertes, inclusief advies op maat.

 • Gratis
 • Vrijblijvend
 • Vergelijk & bespaar
 • Gespecialiseerde installateurs