Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Zonnepanelen Drachten

Zonnepanelen Drachten, de feiten op een rij

Zonnepanelen Drachten, benieuwd naar de opbrengst van jouw zonnepanelen? Let dan bijvoorbeeld op het aantal zonuren. Over het algemeen geldt hoe meer zonuren, hoe beter! Echter zijn er naast zonuren nog wel meer factoren van belang bij de zonnepanelen.

De gratis opbrengstscan geeft je veel meer inzicht over je situatie. Met deze tool kan je zelf zien wat zonnepanelen voor je kunnen betekenen. Hieronder kan je de stappen zien die nodig zijn om deze opbrengstscan op te vragen.

Zonnepanelen Drachten

 

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen:

  1. Voer je postcode en huisnummer in
  2. Wat is je jaarlijkse verbruik
  3. Binnen welke termijn denk je zonnepanelen aan te schaffen
  4. Vul je n.a.w. gegevens aan
  5. Klik op ‘aanvraag afronden’

kortom je hoeft niet meer iemand langs te laten komen om te weten hoeveel je kan opbrengen.

De installateurs in Drachten

Aangezien Drachten ongeveer 45 duizend inwoners heeft zijn er ook meerdere installateurs actief. Maar als  je iets laat installeren op je dak moet dit goed gebeuren. Daarom heeft Zonnepanelen.net een pagina met een overzicht van de installateurs. Klik hier om naar de pagina ”vind je installateur” te gaan. Daar kan je met een postcode de installateurs bij je in de beurt zien. Ook zie je met welke merken zij werken en kan er een offerte worden aangevraagd.

Ben je nou geïnteresseerd in een duurzamer huishouden. Dan is de CV-inregelkit een goede oplossing. Met de CV-inregelkit kan je zelf de cv inregelen en dit heeft veel voordelen. Zoals jaarlijks 20% lagere gas kosten en geen koude ruimtes meer. Wil je nou meer weten hierover klik hier.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 4 offertes, inclusief advies op maat.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & bespaar
  • Gespecialiseerde installateurs