Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)
Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)

Zonnepanelen Schiedam

Schiedam heeft veel zon beschikbaar

Zonnepanelen Schiedam, hier krijgt u onafhankelijk advies over alles wat met zonnepanelen te maken heeft en er omheen.

1019 kWh/m² zonuren in 2016

Schiedam heeft zeker veel zon beschikbaar. In 2016 had het meer zon dan het landelijk gemiddelde. En dit is goed nieuw wanneer het gaat om zonnestroom. Tijdens deze zonuren presteren zonnepanelen namelijk het beste en wekken het meeste stroom op. Maar er zijn ook andere factoren die meedoen aan de opbrengst. Het verschild namelijk ook of u een dak richting het westen of zuiden heeft en als u schaduwplekken zijn. Zo zijn er heel wat factoren die meespelen bij het opwekken van zonnestroom.

Dankzij de gratis opbrengstscan ziet u hoeveel zonnestroom uw dak kan opwekken. Hierbij is rekening gehouden met alle factoren en de belangrijkste worden getoond en uitgelegd. Voor de scan hoeft u nergens heen en er komt ook niemand bij u langs. Alles wordt online gedaan en ook de scan zelf ontvangt u per mail. Hieronder ziet u hoe de scan kan worden aangevraagd.

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen:

Zonnepanelen Schiedam

  1. Voer uw postcode en huisnummer in
  2. Wat is uw jaarlijkse verbruik
  3. Binnen welke termijn denkt u zonnepanelen aan te schaffen
  4. Vul uw n.a.w. gegevens aan
  5. Klik op ‘aanvraag afronden’

Klik hier als u de omvormers wilt vergelijken. Daar hebben wij alle omvormers staan en met de specificaties. Ook kan u de omvormers vergelijken en datasheets ervan downloaden.

Zonnepanelen Schiedam, de testresultaten van 45 merken

Door ons eigen testcentrum zijn er ook testresultaten beschikbaar. In dat testcentrum worden het hele jaar door zonnepanelen getest en beoordeeld. Klik hier als u de testresultaten wilt bekijken. Alles over de zonnepanelen is onafhankelijk beoordeeld. Ook kunt u van de best presterende panelen een offerte aanvragen, dan u krijgt van minimaal 3 lokale en/of landelijke aanbieders een offerte.