Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)
Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)

Zonnepanelen Pijnacker

Genoeg zon in Pijnacker

Zonnepanelen Pijnacker, hier krijgt u onafhankelijk advies erover. Zo kunt u de installateurs bekijken of een scan aanvragen over opbrengst.

1044 kWh/m² zonuren in 2016

Pijnacker heeft in 2016 heel wat zonuren gehad en dit is goed. Want tijdens deze uren wekken panelen het meeste stroom op. Dus er is zeker een verband tussen opbrengst en zonuren. Alleen zijn er nog meer factoren. Zoals de richting van uw dak of als er schaduwplekken zijn en nog veel meer. Bijna elk dak heeft een unieke opbrengst hierdoor. Want ook elk plek in Nederland heeft een andere omrekenfactor.

Dankzij de gratis opbrengstscan kan u zelf zien hoeveel zonnestroom uw dak kan opwekken. Voor deze scan hoeft u nergens heen en er hoeft ook niemand bij u langs te komen. Ook ziet u in deze scan alle factoren die uw situatie bepalen. En deze worden ook uitgelegd. U krijgt deze scan via de mail. Hieronder staat beschreven hoe u de scan kan aanvragen.

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen:

zonnepanelen Pijnacker

  1. Voer uw postcode en huisnummer in
  2. Wat is uw jaarlijkse verbruik
  3. Binnen welke termijn denkt u zonnepanelen aan te schaffen
  4. Vul uw n.a.w. gegevens aan
  5. Klik op ‘aanvraag afronden’

Klik hier als u de installateurs in uw omgeving wilt zien. De installateurs die daar getoond worden zijn bij ons bekent en weten wij de kwaliteiten van. Ook ziet u welke merken de installateur gebruikt en kunt u een offerte aanvragen.

Zonnepanelen Pijnacker, zonnecellen in de geluidschermen

De gemeente Pijnacker heeft besloten om gebruik te maken van geluidschermen met daarin zonnecellen. Dit geluidscherm is te zien langs de N470. Het is de bedoeling dat het scherm gemiddeld 30 MWh per jaar aan zonnestroom opwekt en dit voor 10 jaar lang. De zonnecellen zitten in het glas en daardoor is het duurzamer dan als het erop zou liggen. Klik hier om naar een artikel van pijnacker-nootdorp.tv te gaan. Daarin hebben zij alle details beschreven.