Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)
Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)

Zonnepanelen Gouda

Zonnepanelen Gouda, hoe gaat dat?

Zonnepanelen Gouda, dit is wat u moet weten. Hier kunt u meer kennis opdoen over de verschillende installateurs of welke zonnepanelen er beter voor u geschikt zijn. Ook staan er op deze site verschillende tools die u kunnen helpen.

Gouda heeft gemiddeld 985 kWh/m² zonuren gehad in 2016. Dit is ongeveer gelijk aan het landelijk gemiddelde. Maar voor de zonnepanelen zeker genoeg. Maar desondanks Gouda genoeg zonuren heeft zijn er nog wat factoren die meespelen bij de opbrengst van zonnepanelen.

De gratis opbrengstscan is een tool over de opbrengst in uw situatie. Wanneer u de stappen volgt dan krijgt u via de mail een pdf met daarin hoeveel zonnepanelen voor u kunnen betekenen. Ook ziet u meer over de plaats waar u woont. Bijvoorbeeld of u in een windgebied woont en wat uw omrekenfactor is.

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen:Zonnepanelen Gouda

  1. Voer uw postcode en huisnummer in
  2. Wat is uw jaarlijkse verbruik
  3. Binnen welke termijn denkt u zonnepanelen aan te schaffen
  4. Vul uw n.a.w. gegevens aan
  5. Klik op ‘aanvraag afronden’

 

De terugverdientijd van de zonnepanelen

Wanneer u investeert in iets is het belangrijk om te weten hoe snel dit is terugverdient. Met de gratis opbrengstscan kunt u nu weten hoeveel u jaarlijks zou opwekken. Maar met de tool terugverdientijd zonnepanelen berekenen kan u inzien hoe snel deze zijn terugverdient. U vult alleen wat gegevens in over uw stroom verbruik en hoeveel zonnepanelen er gebruikt gaan worden en dan krijgt u direct een overzicht. Daarin ziet u hoe snel het is terugverdient maar ook hoeveel u jaarlijks bespaart.

Wilt u nou een overzicht van alle zonnepanelen. Dan is de zonnepanelen vergelijken echt iets om even naar te kijken. Deze wordt dagelijks actueel gehouden en u kan ook tot 3 zonnepanelen met elkaar vergelijken.