Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)
Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)

Zonnepanelen Dordrecht

Zonnepanelen-DordrechtSituatie voor Zonnepanelen Dordrecht

In 2015 scheen de zon veel in de gemeente Dordrecht. Zo’n 1890 uur kon de Dordtenaar genieten van een blauwe lucht. Vergeleken met de rest van Nederland dat jaar lag het aantal zonuren in Dordrecht vrij hoog. Er valt in Dordrecht dus veel energie te halen uit de zon met behulp van zonnepanelen. Een standaard opstelling van zonnepanelen Dordrecht, bestaande uit 12 zonnepanelen (à 3.300 WP) gericht op het zuiden onder een hoek van 35 graden, levert jaarlijks gemiddeld 3.040 kWh op (factor 0,90). Een gemiddeld huishouden in Dordrecht doet het hiermee goed in de eigen energievoorziening. Gemiddeld is zij namelijk al voor 90% zelfvoorzienend in het elektriciteitsverbruik (Nibud 2016). Hoe de opbrengst er bij u precies uit kan zien, kunt u berekenen met behulp van onze gratis opbrengstscan. Hierbij wordt onder andere rekening gehouden met uw locatie en uw dakeigenschappen.

Rendement op investering in zonnepanelen

Een investering in zonnepanelen Dordrecht kan een hoog rendement leveren. Gemiddeld ligt dit rendement in Dordrecht op 12,2%. Hiermee heeft u uw volledige investering al binnen 7 jaar terugverdiend. Mocht u direct voldoende vermogen tot uw beschikking hebben, dan is het dus een verstandige keuze om te investeren in zonnepanelen. Niet iedereen heeft direct de benodigde hoeveelheid geld voor handen. Toch vindt de overheid het belangrijk dat u duurzaam energie op gaat wekken. Daarom is er landelijk de Energiebespaarlening in het leven geroepen. Tegen een gunstig rentepercentage kunt u geld lenen van de overheid, op voorwaarde dat dit ten goede komt aan duurzaamheidsmaatregelen aan uw woning.

Live
Live test! 45 merken zonnepanelen

Zoek installateur voor Dordrecht e.o.
Zoek installateurs

Zonnepanelen installateurs in Dordrecht en omgeving

Om in Dordrecht zonnepanelen op uw dak te krijgen, gaat u op zoek naar een installateur. Echter, er zijn in Dordrecht en omstreken veel installateurs te vinden. De een meer gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen dan de ander. Uw zonnepanelen moeten onder elke weersomstandigheid op uw dak blijven liggen. Het dus is van groot belang dat ze stevig en goed geplaatst worden op uw dak. Via de pagina zoek-installateur kunt u met behulp van uw postcode ervaren zonnepaneleninstallateurs vinden bij u in de buurt.