Zonnepanelen.net Hét grootste vergelijk- & adviesplatform
Bereken snel de mogelijke opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie. Je ontvangt:
  • Een opbrengstberekening op basis van je dak en locatie
  • Vrijblijvend tot 3 offertes op maat met berekening van terugverdientijd
  • Het GRATIS e-book ‘Hoe ben ik de verkoper de baas’
Start hier je opbrengstscan:

Klik hier voor België

Start hier je opbrengstscan:

Klik hier voor Nederland

Zonnepanelen geliefd onder huizenkopers

zonnepanelen-schaduw-2Uit onderzoek is gebleken dat  maar liefst 44% van de Nederlanders liever een huis koopt met zonnepanelen dan een huis zonder zonnepanelen.  Het bevestigt het sentiment dat zonnepanelen steeds meer aan populariteit stijgen. Zelfs is 1 op de 3 Nederlanders bereid om meer voor een woning te betalen. Ze zijn daarbij bereid om hiervoor EUR 4.000,- meer uit te geven.

Ook is gebleken dat 30% ervan overtuigd is dat de woning in waarde stijgt waarbij men uitgaat van een gemiddelde van EUR 5.000,-.

Het onderzoek is gehouden door Motivaction in opdracht van Stichting Natuur en Milieu. Daarbij zijn 722 Nederlanders tussen 30 en 70 jaar ondervraagd.

 

Heb je nog geen zonnepanelen?
Bereken eenvoudig hoeveel je kan besparen.

Met zonnepanelen kies je niet alleen voor een duurzame oplossing, je bespaart ook op je energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer je energieverbruik en de ligging van je dak bepalen de besparing. Ben je benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie? Doe de gratis opbrengstscan.

Wil je meteen in contact komen met 3 erkende installateurs actief in je buurt voor een zonnepanelen offerte op maat, vraag dan direct offertes aan via onderstaand formulier.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 3 offertes, inclusief advies op maat.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & bespaar
  • Gespecialiseerde installateurs