Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)
Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)

Zonnepanelen Terneuzen, hier meer informatie

Terneuzen heeft genoeg zonuren voor zonnestroom

Zonnepanelen Terneuzen, hier krijgt u onafhankelijk advies over de zonnepanelen en alles daar omheen. Ook testresultaten van 45 merken zijn hier beschikbaar.

1065 kWh/m² zonuren in 2016

Terneuzen heeft in 2016 heel wat zonuren gehad, meer dan het landelijk gemiddelde! En dit is goed wanneer u energie wilt gaan opwekken met zonnepanelen. Tijdens deze zonuren kunnen de zonnepanelen het beste presteren en daarom ook het meeste zonnestroom opwekken. Alleen zijn zonuren niet genoeg. Er zijn namelijk nog heel wat andere factoren die bepalen hoeveel zonnestroom er wordt opgewekt. Er is bijvoorbeeld een verschil tussen een plat dak en een schuin dak. En zelf met een schuin dak is er ook een verschil door de richting waar het naar toe wijst.

Dankzij de gratis opbrengstscan kan u snel inzien hoeveel zonnestroom uw dak kan opwekken. Voor deze scan hoeft u nergens heen en er zal ook hiervoor niemand bij u langs komen. Alles wordt online ingevuld en daarna krijgt u per mail alle informatie. Zo kunt u ook zien of u zich in een windgebied bevindt en wat dit betekent. Hieronder ziet u hoe de scan kan worden aangevraagd.

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen:

  1. Voer uw postcode en huisnummer in
  2. Wat is uw jaarlijkse verbruik
  3. Binnen welke termijn denkt u zonnepanelen aan te schaffen
  4. Vul uw n.a.w. gegevens aan
  5. Klik op ‘aanvraag afronden’

Klik hier voor de testresultaten van 45 merken. Uit ons eigen testcentrum komen er ook resultaten beschikbaar. Deze resultaten zijn altijd onafhankelijk.

Zonnepanelen Terneuzen

Zonnepanelen Terneuzen

Zonnepanelen Terneuzen, Nieuwe Sluis wordt energie neutraal

In 2020 zal de Nieuwe Sluis in Terneuzen 5.000 zonnepanelen hebben. Het is de bedoeling dat de sluis hiermee energie neutraal zal worden.  Deze sluis wordt 427 meter in de lengte en 55 meter breed. Het is de bedoeling dat vanaf 2022 er ook grotere schepen varen van Gent en Terneuzen. De huidige sluis blijft tot 2021 en zal daarna niet meer worden gebruikt. Klik hier om meer informatie over de nieuwe sluis te zien van omroep Zeeland.