Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)
Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)

Zonnepanelen Nieuwegein

Nieuwegein heeft veel zon!

Zonnepanelen Nieuwegein, hier krijgt u onafhankelijk advies. Zo vindt hier informatie en advies over de installateurs, zonnepanelen, terugverdientijd en nog veel meer.

1027 kWh/m² zonuren in 2016

In 2016 heeft Nieuwegein heel wat zonuren gehad. En de zonuren zijn belangrijk bij het opwekken van zonnestroom. Want tijdens deze uren gaan de zonnepanelen het meeste stroom opwekken. Daarom kan er meer zonnestroom worden opgewekt als uw omgeving meer zonuren heeft. Alleen zijn er nog meer factoren die meespelen. Zoals bijvoorbeeld de richting van uw dak of als er schaduwplekken zijn en nog veel meer.

Dankzij de gratis opbrengstscan kan u nu snel inzien hoeveel zonnestroom uw dak kan opwekken. Hierbij is rekening gehouden met alle factoren. Ook ziet u informatie over uw situatie zodat u alles weet. Hiervoor hoeft er niemand bij u thuis langs te komen en u hoeft ook nergens heen. U krijgt alle informatie per mail toegestuurd. Kijk hieronder om te zien hoe u de scan kan aanvragen.

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen:

zonnepanelen Nieuwegein

  1. Voer uw postcode en huisnummer in
  2. Wat is uw jaarlijkse verbruik
  3. Binnen welke termijn denkt u zonnepanelen aan te schaffen
  4. Vul uw n.a.w. gegevens aan
  5. Klik op ‘aanvraag afronden’

Klik hier als u de verschillende zonnepanelen wilt zien. Daar staan alle zonnepanelen die beschikbaar zijn op de Nederlandse markt. En u kan daar alle specificaties zien en de datasheets en ook kan u de zonnepanelen met elkaar vergelijken.

Zonnepanelen Nieuwegein, de testresultaten van 45 merken

Klik hier als u alle resultaten van de 45 merken wilt zien. De resultaten zijn afkomstig van ons eigen testcentrum. Daar worden dagelijks zonnepanelen getest en de resultaten maken wij openbaar. Ook voor de consument. Doordat Zonnepanelen.net een onafhankelijk adviesbureau is zijn de resultaten dat ook. Hierdoor kan u kennis opdoen zonder het zelf te testen.