Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)
Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)

Zonnepanelen Houten

Dit hoeveel zonnepanelen opwekken in Houten

Zonnepanelen Houten, hier vindt u alle informatie die nodig is. Zonnepanelen.net is een onafhankelijk adviesbureau voor alles wat te maken heeft met zonnepanelen of installateurs.

966 kWh/m² zonuren in 2016

Houten heeft in 2016 heel wat zonuren gehad. En zonuren zijn belangrijk voor zonnepanelen! Dit is namelijk de belangrijkste factor voor het opwekken van stroom. Maar niet op elk dak kan een zonnesysteem evenveel stroom opwekken. Dit komt bijvoorbeeld door een verschil in grote. Maar ook de richting van het of als er schaduwplekken zijn tellen mee. En daarom heeft elk dak een andere opbrengst ook al worden er dezelfde panelen gebruikt.

Daarom hebben wij de gratis opbrengstscan. Met de scan maken wij voor elk situatie een rapport die via de e-mail wordt toegestuurd. In de mail kan u dan zien hoeveel stroom zonnepanelen op uw dak kunnen opbrengen. Ook ziet u handige informatie of u zich in een windgebied bevindt en wat de omrekenfactor is. De omrekenfactor wordt gebruikt om de capaciteit van zonnepanelen om te rekenen naar een reële opbrengst in kilowattuur (kWh). Want het gaat u immers om de hoeveelheid stroom die u opwekt met de zonnepanelen.

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen:

zonnepanelen houten

  1. Voer uw postcode en huisnummer in
  2. Wat is uw jaarlijkse verbruik
  3. Binnen welke termijn denkt u zonnepanelen aan te schaffen
  4. Vul uw n.a.w. gegevens aan
  5. Klik op ‘aanvraag afronden’

Klik hier als u de zonnepanelen wilt vergelijken. Op die pagina hebben wij alle zonnepanelen staan met de specificaties. U kan ook zelfs tot wel 3 panelen met elkaar vergelijken. En onderaan staat ook een datasheet van het merk zelf. Zo weet u zeker dat de informatie juist is.

Zonnepanelen Houten, de testresultaten van 45 merken

Klik hier om alle testresultaten te bekijken. Deze testresultaten komen van ons eigen testcentrum. En daar is Zonnepanelen.net er dagelijks mee bezig om alle zonnepanelen te testen. Hierdoor kunnen wij de resultaten bekijken en ook beschikbaar maken voor de consument.