Zonnepanelen.net Hét grootste vergelijk- & adviesplatform
Bereken snel de mogelijke opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie. Je ontvangt:
  • Een opbrengstberekening op basis van je dak en locatie
  • Vrijblijvend tot 3 offertes op maat met berekening van terugverdientijd
  • Het GRATIS e-book ‘Hoe ben ik de verkoper de baas’

Prijzen zonnepanelen omhoog

Bent u van plan om zonnepanelen aan te schaffen? Dan kunt u dat maar beter zo snel mogelijk doen. De prijzen van zonnepanelen zijn namelijk aan het stijgen en het ligt in de verwachting dat die prijsstijging in 2017 en 2018 verder doorgaat.

Reden is de explosieve vraag naar zonnepanelen. Vooral vanuit Amerika is die vraag ontstaan. Dat geeft een druk op Aziatische producenten waardoor leveringen naar Europa in het geding komen. De Aziatische producten zijn op korte termijn onvoldoende in staat om de productie op te schroeven. Daarom ligt het in de verwachting dat verdere schaarste gaat ontstaan. Deze schaarste zal zorgen voor prijsstijgingen van 10 tot 20%.

Wilt u die prijsstijging voor zijn. Maak dan gebruik van onze handige offertevergelijker.

 

Heb je nog geen zonnepanelen?
Bereken eenvoudig hoeveel je kan besparen.

Met zonnepanelen kies je niet alleen voor een duurzame oplossing, je bespaart ook op je energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer je energieverbruik en de ligging van je dak bepalen de besparing. Ben je benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen voor jouw situatie? Doe de gratis opbrengstscan.

Wil je meteen in contact komen met 3 erkende installateurs actief in je buurt voor een zonnepanelen offerte op maat, vraag dan direct offertes aan via onderstaand formulier.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kom gratis en vrijblijvend in contact met erkende zonnepanelen installateurs actief in je buurt. Je ontvangt tot 3 offertes, inclusief advies op maat.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & bespaar
  • Gespecialiseerde installateurs

 

Klik hier voor België
Klik hier voor Nederland