Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)
Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)

Zonnepanelen Kampen

Zoveel zonnestroom er opgewekt kan worden in Kampen

Zonnepanelen Kampen, hier is alle informatie beschikbaar die u nodig hebt. Zonnepanelen.net is een onafhankelijk adviesbureau over alles wat met zonnepanelen of installateurs te maken heeft.

990 kWh/m² zonuren in 2016

Kampen heeft in 2016 heeft wat zonuren gehad. En voor zonnepanelen zijn zonuren erg belangrijk. Dit zijn namelijk de uren dat er goed stroom kan worden door een zonnesysteem. Alleen zijn er nog meer factoren die meespelen bij de opbrengst van de zonnepanelen. Zoals bijvoorbeeld de richting van het dak of wat de omrekenfactor is. Door deze en nog meer factoren is de opbrengst van de zonnepanelen op elk dak anders. Zelf als die dezelfde panelen hebben geïnstalleerd.

Met de gratis opbrengstscan ziet hoeveel zonnestroom u kan opwekken. Dit is altijd handig om te weten voordat u een zonnesysteem gaat installeren. Want met deze gegevens kun u berekenen hoeveel u kan verdienen aan zonnepanelen. Hieronder ziet u hoe de opbrengstscan wordt opgevraagd.

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen:

Zonnepanelen Kampen

  1. Voer uw postcode en huisnummer in
  2. Wat is uw jaarlijkse verbruik
  3. Binnen welke termijn denkt u zonnepanelen aan te schaffen
  4. Vul uw n.a.w. gegevens aan
  5. Klik op ‘aanvraag afronden’

Klik hier als u de verschillen in de zonnepanelen wilt zien. Daar staan alle merken en modellen samen met de specificaties en een datasheet. Zo kan u de zonnepanelen bekijken en u kunt ze ook met elkaar vergelijken.

Zonnepanelen Kampen, de terugverdientijd

Gemiddeld wordt een zonnesysteem tussen de vier en zeven jaar terugverdient. Klik hier als u de terugverdientijd wilt weten op uw huis. Dankzij de gratis opbrengstscan kan u zien hoeveel stroom u kan opwekken. Ook kan u kijken hoeveel voordeel u opdoet nadat het zonnesysteem is terugverdient. Zo kan u weten wat u elk jaar bespaart oftewel verdient.