Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)
Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)

Zonnepanelen Almelo

Hoe winstgevend zijn zonnepanelen in Almelo?

Zonnepanelen-Almelo

Als u van plan bent zonnepanelen te gaan installeren in Almelo zijn hier de factoren waarmee gerekend kan worden gehouden. In Almelo zijn er jaarlijks gemiddeld 957 zonuren. Omgerekend zouden de zonnepanelen dus ongeveer 957 kWh per vierkante meter aan kWh kunnen opwekken. De omrekenfactor in Almelo is 0.84. De verminderingsfactor is 1.00 voor de zonnepanelen.

Wij hebben een schatting gedaan van wat zonnepanelen in Almelo zouden kunnen opbrengen. Dit is gedaan met een dak van 35 graden

richting het zuiden. Wij zetten daar 10 zonnepanelen op met 300 WP. Dan zou er in Almelo per jaar 2.520 kWh aan energie worden opgewekt dankzij de zon

nepanelen. Een gemiddeld huishouden van 3 personen verbruikt zo 3.750 kWh per jaar. Wat de opbrengst precies bij u thuis zou kunnen zijn, kunt u berekenen met onze tool gratis opbrengstscan. Hier wordt een persoonlijke berekening gemaakt met betrekking tot de hellingshoek van uw dak en de ligging van het dak ten opzichte van het zuiden.

Het rendement van uw zonnepanelen in Almelo

Nu gaan we het rendement berekenen voor de zonnepanelen. Wij hebben voor het rendement de zelfde gegevens gebruikt als hierboven en ook in Almelo. Wij hebben een gemiddelde prijs genomen voor de installatie van de zonnepanelen in 2017. Hiermee zijn wij uitgekomen op een rendement van 18,0% en een terugverdient tijd van 5 jaar. Dit is snel terugverdient aangezien zonnepanelen een stuk langer gaan dan 5 jaar. En ook erbij te bedenken dat u hiermee goed bezig bent voor het milieu.

Zonnepaneel installateurs in Almelo

In Almelo en omgeving zijn er veel installateurs te vinden. Als u op zoek bent naar een installateur met expertise op het gebied van zonnepanelen, gaat u op onze site naar zoek-installateur. Hier vindt u met behulp van uw postcode ervaren zonnepaneleninstallateurs in uw omgeving.