Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)
Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)

Zonnepanelen Hoorn

Dit is hoeveel zon er in Hoorn is

Zonnepanelen Hoorn, hierover geven wij u meer informatie. Zonnepanelen.net is een onafhankelijk adviesbureau als het gaat om zonnepanelen en alles eromheen.

997 kWh/m² zonuren in 2016

Hoorn heeft in 2016 heel wat zonuren gehad. Door deze zonuren hadden de zonnepanelen ook goed wat stroom kunnen opwekken. Zonuren zijn namelijk erg belangrijk voor het proces van panelen bij het opwekken tot stroom. Desondanks kan er geen opbrengst van stroom worden bepaald met alleen zonuren. Dit komt doordat er nog veel meer factoren bij komen kijken. Zoals bijvoorbeeld of het een plat dak of een schuin dak is. Maar ook of er schaduwplekken zijn en waar u precies woont en dan is er ook nog de omrekenfactor. Dit allemaal speelt mee bij het opwekken van stroom door een zonnesysteem.

Dankzij de gratis opbrengstscan kan u zelf zien hoeveel stroom u zou kunnen opwekken met een zonnesysteem. Hier vragen wij namelijk wat simpele gegevens over uw locatie en huis. Dan wordt het onderzocht en krijgt u via een e-mail bericht alles toegestuurd. Op deze manier hoeft er niemand bij u thuis langs op dit uit te zoeken. Als u dit aanvraag ziet u hoeveel stroom u met panelen kan opwekken en wat uw situatie is.

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen:

zonnepanelen hoorn

  1. Voer uw postcode en huisnummer in
  2. Wat is uw jaarlijkse verbruik
  3. Binnen welke termijn denkt u zonnepanelen aan te schaffen
  4. Vul uw n.a.w. gegevens aan
  5. Klik op ‘aanvraag afronden’

Zonnepanelen Hoorn, dit is de terugverdientijd

Klik hier om snel uw terugverdientijd te berekenen. Wanneer u de gratis opbrengstscan heeft gekregen ziet u hoeveel stroom u kan opwekken met zonnepanelen. Maar u wilt natuurlijk ook weten hoe snel zo een zonnesysteem is terugverdient. Ook kan u dan zien hoeveel het u er jaarlijks aan verdient na de terugverdientijd.