Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)
Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)

Zonnepanelen Heerhugowaard

Zonnepanelen Heerhugowaard, genoeg zon voor stroom!

Zonnepanelen Heerhugowaard, hier ziet u snel de feiten. Ook kan u de terugverdientijd en opbrengst zien.

1043 kWh/m² zonuren in 2016

Heerhugowaard heeft in 2016 meer dan het landelijk gemiddelde aan zonuren gehad. Dit betekent dat zonnepanelen dan ook meer zouden opbrengen. Elke plek in Nederland heeft een ander aantal zonuren. En elke plek heeft ook een andere situatie. Denk aan richting van het dak of schaduw plekken.

Wilt u nou weten hoeveel zonnepanelen op u dak zouden opbrengen? Daar hebben wij de gratis opbrengstscan voor. Hierin laten wij u de persoonlijke situatie zien. Zo ziet u bijvoorbeeld of u zich in een windgebied bevindt maar ook hoeveel zonnepanelen bij u kunnen opbrengen.

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen:Zonnepanelen Heerhugowaard

  1. Voer uw postcode en huisnummer in
  2. Wat is uw jaarlijkse verbruik
  3. Binnen welke termijn denkt u zonnepanelen aan te schaffen
  4. Vul uw n.a.w. gegevens aan
  5. Klik op ‘aanvraag afronden’

Heerhugowaard heeft als streven om in 2030 CO2-neutraal te zijn

Veel gemeentes en gebieden in Nederland veranderen Met het gebruik van energie. Elke plek doet dit weer op zijn eigen manier. Gemeente Heerhugowaard is het ermee eens dat de hoeveelheid CO2 die we produceren omlaag moet. Daarom heeft deze gemeente ervoor gekozen om in 2030 hopelijk CO2-neutraal te zijn. Dit gebeurt met meerdere veranderingen bijvoorbeeld door nieuwe huizen niet meer op het gasnet aan te sluiten. Maar te verwarmen door stadswarmte of elektrisch via een warmtepomp. Klik hier om er meer over te weten. U zal het hele bericht zien op de site van gemeente Heerhugowaard.

Installateurs in Heerhugowaard

Er is veel keuze als het gaat om installateurs. Maar dan moeten ze wel bekend zijn. Zonnepanelen.net heeft een pagina waar u alleen met uw postcode de installateurs in de buurt kan zien. Ook kan u zien met welke merken zij werken en zelfs een offerte aanvragen. Klik hier om naar deze pagina te gaan. Zo kan u zelf de keuze maken.