Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)
Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)

zonnepanelen Haarlemmermeer

Zonnepanelen Haarlemmermeer, zo veel kunt u besparen?

In Haarlemmermeer zonnepanelen plaatsen. Wilt u nou weten wat de zonnepanelen Haarlemmermeer voor u kunnen betekenen. Hier vindt u onafhankelijk advies als het gaat over de zonnepanelen en alles eromheen.

1025 kWh/m² zonuren

De gratis opbrengstscan is ervoor zodat u ziet hoeveel zonnepanelen bij u kunnen opleveren. Zonuren zijn namelijk belangrijk voor zonnepanelen. Gelukkig heeft Haarlemmermeer er genoeg. Met 1025 kWh/m² zonuren in 2016 staat dit boven het landelijk gemiddelde. Daarmee kan er zeker wat zonnestroom worden opgewekt. Maar er zijn meerdere factoren die belangrijk zijn. Met de gratis opbrengstscan wordt daar rekening mee gehouden. En kan u zien hoeveel u jaarlijks zou opbrengen met zonnepanelen.

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen:

  1. Voer uw postcode en huisnummer in
  2. Wat is uw jaarlijkse verbruik
  3. Binnen welke termijn denkt u zonnepanelen aan te schaffen
  4. Vul uw n.a.w. gegevens aan
  5. Klik op ‘aanvraag afronden’

Ook kunt u naar de zonnepanelen vergelijken. Daar staan alle zonnepanelen om met elkaar te vergelijken en ook kan u tot wel 3 zonnepanelen naast elkaar vergelijken. Daar kan u zelf welke panelen er op de markt zit.

Een Zonnepanelen park voor op de Groene Hoek

zonnepanelen Haarlemmermeer

Op 8 maart werd de overeenkomst voor de ontwikkeling van een Solar veld op de Groene Hoek ondertekend. Het is een oppervlakte van ongeveer 26 hectare en er zouden 127.456 zonnepanelen geplaats worden. Met al deze zonnepanelen zou er ongeveer 15.000 MWh per jaar worden opgewekt. Zoveel stroom is goed voor 4.500 huishouden en vermindert de CO2-emissie van 300 kton in een tijdbestek van 25 jaar. Dat is ongeveer wat 13.000 huishouden in één jaar uitstoten.

Bent u nou geïnteresseerd in een duurzamer huishouden. Dan is de CV-inregelkit een goede oplossing. Met de CV-inregelkit kan u zelf de cv inregelen en dit heeft veel voordelen. Zoals jaarlijks 20% lagere gaskosten en geen koude ruimtes meer. Wilt u nou meer weten hierover klik hier.