Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)
Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)

Zonnepanelen Amstelveen – Wat leveren ze op?

Zonnepanelen AmstelveenZonnepanelen Amstelveen: de feiten op een rij

Amstelveen is een die plaats die naast Amsterdam en Schiphol gelegen is en ook de A9 gaat er dwars doorheen. Amstelveen heeft onder de 90.000 inwoners en een oppervlakte van 44,08 km². In het jaar 2016 was het aantal volle zonuren 962 kWh/m² in Amstelveen. Dit is boven het landelijke gemiddelde. Wij hebben een voorbeeld gemaakt van hoe de zonnepanelen kunnen presteren op een dak in Amstelveen. Dit voorbeeld is gedaan met 10 zonnepanelen van 300 WP en een dak van 35 graden op het zuiden. Dan zou je in Amstelveen uitkomen op een gemiddelde opbrengst van 2730 kWh per jaar. Dit zouden dan zonnepanelen zijn van een kwaliteit die wij aanbevelen. Elk adres verschilt qua opbrengst. Wilt u uw eigen opbrengst scan bekijken? Doe dan de gratis opbrengstscan op onze site. Hierbij wordt er rekening gehouden met uw postcode, de ligging van het dak ten opzichte van het zuiden en de hellingshoek van het dak.

Rendement op investering in zonnepanelen

Zonnepanelen leveren op termijn geld op. Dit doordat de energie van de zonnepanelen goedkoper is dan dat van de energiemaatschappij. Alleen kosten zonnepanelen wel eenmalig een bedrag. Met het voorbeeld van hierboven gaan wij het rendement op die zonnepanelen berekenen in Amstelveen. Bij de 10 zonnepanelen van 300 WP hebben wij een gemiddeld bedrag genomen vanuit onze ervaring. Hiermee kwamen wij uit op een terugverdientijd van 5 jaar. En de gemiddelde besparing per jaar is dan €693,77. En het rendement voor zonnepanelen Amstelveen is dan 19.8%. Zonnepanelen in Amstelveen leveren dus zeker wat op. Wilt u weten wat uw rendement op zonnepanelen is? Doe dan de gratis tool Bereken uw terugverdientijd op onze site.

Zonnepanelen installateurs in Amstelveen en omgeving

Er zijn in Amstelveen zonnepanelen installateurs actief. Om een ervaren installateur in zonnepanelen in uw regio te vinden, klik dan hier: vind een installateur om offertes te vergelijken. Met behulp van uw postcode vindt u installateurs met expertise op het gebied van zonnepanelen in uw regio.

Amstelveen legt zonnepanelen op scholen

Scholen en zonnepanelen gaan perfect samen. Grotere gebouwen en die hebben ook grotere daken. En scholen gebruiken ook veel energie. De Roelof Veemaschool in Amstelveen zag dit ook. Deze school heeft een nieuwbouw voor een nieuw gebouw in Amstelveel. En op het dak van dit gebouw zit nu ook vol met zonnepanelen. Zo kan de Roelof Veemaschool in Amstelveen binnenkort gebruik maken van groene stroom via de zonnepanelen