Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)
Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)

Zonnepanelen Roosendaal

Dit is hoeveel zonnestroom er kan worden opgewekt in Roosendaal

Zonnepanelen Roosendaal, hier vindt u onafhankelijk advies als het gaat over installateurs, zonnepanelen, opbrengst en nog veel meer.

1017 kWh/m² zonuren in 2016

In 2016 heeft Roosendaal heel wat zonuren gehad. En dit is goed voor de opbrengst van zonnepanelen. Want meer zonuren betekend meer zonnestroom opwekken. Het is zo dat tijdens zonuren de panelen het beste presteren en hierdoor meer opwekken. Alleen zijn er wel nog wat meer factoren die meespelen. Zoals waar het dak naar toe gericht is, want richting het zuiden heeft betere opbrengst dan richting het noorden. Er zijn heel wat factoren die meespelen.

Dankzij de gratis opbrengstscan ziet u hoeveel zonnestroom uw dak kan opwekken. Voor deze scan hoeft u nergens heen en er komt ook niemand bij uw langs. Alles wordt online gedaan en ook ontvangt u het per mail. Ook krijgt u uitgebreid uw situatie te zien. Zo wordt bijvoorbeeld de omrekenfactor getoond en ook of u zich in een windgebied bevindt. Hieronder staat hoe de scan kan worden aangevraagd.

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen:

Zonnepanelen Roosendaal

  1. Voer uw postcode en huisnummer in
  2. Wat is uw jaarlijkse verbruik
  3. Binnen welke termijn denkt u zonnepanelen aan te schaffen
  4. Vul uw n.a.w. gegevens aan
  5. Klik op ‘aanvraag afronden’

Klik hier als u de zonnepanelen wilt vergelijken. Daar ziet u allemaal zonnepanelen en ook met de specificaties. U kan ook een datasheet ervan downloaden of de panelen met elkaar vergelijken.

Zonnepanelen Roosendaal, de installateurs in deze omgeving

Klik hier als u de installateurs bij u in de omgeving wilt zien. Alleen al met een postcode worden alle installateurs in de buurt getoond. Ook kan er een offerte worden opgevraagd en u ziet welke merken de installateurs gebruiken. Bij alle installateurs die getoond worden zijn de kwaliteiten bij ons bekend, en Zonnepanelen.net is een onafhankelijk adviesbureau en dat geldt hiervoor ook.