Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)
Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)

Zonnepanelen Oss

Oss wilt meer zonnestroom opwekken

Zonnepanelen Oss, hier vindt u daar alle informatie over. Zonnepanelen.net is een onafhankelijk adviesbureau met veel kennis en ervaring.

997 kWh/m² zonuren in 2016

In 2016 heeft Oss heel wat zonuren gehad en dit is goed nieuws. Want zonuren bepalen grotendeels hoeveel zonnepanelen kunnen opwekken. Dit komt doordat tijdens deze uren het meeste stroom wordt opgewekt door zonnepanelen. Alleen zijn er ook meer factoren die meespelen.

Dankzij de gratis opbrengstscan ziet u hoeveel zonnestroom uw dak kan opwekken. Voor deze scan hoeft u nergens heen en hoeft er ook niemand bij u langs te komen. U kan alles online aanvragen en daarna krijgt u via de mail alle informatie. Er wordt gekeken naar alle factoren die bepalen hoeveel uw opbrengst kan zijn. Ook ziet u of u bijvoorbeeld in een windgebied woont en wat de omrekenfactor is. Hieronder ziet u hoe de scan wordt aangevraagd.

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen:

zonnepanelen Oss

 

  1. Voer uw postcode en huisnummer in
  2. Wat is uw jaarlijkse verbruik
  3. Binnen welke termijn denkt u zonnepanelen aan te schaffen
  4. Vul uw n.a.w. gegevens aan
  5. Klik op ‘aanvraag afronden’

Klik hier als u de verschillende installateurs bij u in de buurt wilt zien. Ook ziet u daar welke merken de installateur gebruikt en kunt u een offerte aanvragen.

Zonnepanelen Oss, hier wordt een zonnebloempark gebouwd

Als u op de N329 rijdt tussen Oss en Berghem dan kunt u de mooie zonnebloem met zonnecellen zien. In 2016 stonden er hier al een paar van. Deze “zonnepaneelboom” zijn als doel om de weg energie neutraal te krijgen. En dit is een goeie stap. Een “zonnepaneelboom” zorgt ervoor dat er veel zonnecellen geplaatst kunnen worden zonder dat het veel ruimte in beslag neemt. Want zonnevelden hoe die nu geplaatst worden nemen nog altijd veel ruimte in beslag, en in een kleiner land is dit kostbare ruimte. Ook heeft de gemeente Oss plannen gemaakt om een “zonnebloempark” te bouwen. Ze hadden het plan om 45 van deze “zonnepaneelbomen” te plaatsen langs de N329.