Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)
Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)

Zonnepanelen Oosterhout

Oosterhout wilt meer zonnestroom

Zonnepanelen Oosterhout, Hier krijgt u onafhankelijk advies daarover.

1008 kWh/m² zonuren 2016

Oosterhout heeft in 2016 zeker wat zonuren gehad. En dit is goed voor de opbrengst van zonnepanelen. Zonuren zijn namelijk de uren dat er het meeste zonnestroom kan worden opgewekt. Hierdoor is het goed als er meer zonuren zijn. Maar er zijn ook andere factoren die bepalen hoeveel er wordt opgewekt. Veel van die factoren zijn persoonlijk zoals of er schaduwplekken zijn op uw dak en wat de omrekenfactor is. Dit allemaal bepaalt hoeveel zonnestroom er op uw dak kan worden opgewekt. En hierdoor is ook bijna elke situatie uniek.

Dankzij de gratis opbrengstscan ziet u hoeveel zonnestroom erop uw dak opgewekt kan worden. Hiervoor hoeft u nergens heen en er hoeft ook niemand bij u langs te komen. U vraagt de scan online aan en daarna krijgt u via de mail alle informatie. U krijgt te weten hoeveel uw opbrengst met zonnepanelen zal zijn maar ook uw situatie. Zoals of u zich in een windgebied bevindt en wat dit betekend of wat de omrekenfactor is. Zo heeft u snel meer kennis over zonnepanelen in uw situatie.

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen:

  1. Voer uw postcode en huisnummer inzonnepanelen Oosterhout
  2. Wat is uw jaarlijkse verbruik
  3. Binnen welke termijn denkt u zonnepanelen aan te schaffen
  4. Vul uw n.a.w. gegevens aan
  5. Klik op ‘aanvraag afronden’

Klik hier als u de verschillende omvormers wilt bekijken. Hier kan u snel alle specificaties van de omvormers bekijken en met elkaar vergelijken. Bij de omvormers die door ons zijn getest staan ook de resultaten.

Zonnepanelen Oosterhout, welke installateurs zijn er?

Klik hier als u snel alle installateurs in uw omgeving wilt zien. Daar staan de installateurs bij u in de buurt waar wij de kwaliteiten van kennen. Zo ziet u welke merken de installateur gebruikt en kan u een offerte aanvragen.