Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)
Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)

Zonnepanelen Helmond

Helmond is klaar voor zonnepanelen

Zonnepanelen Helmond, hier krijgt u onafhankelijk advies. Ook hebben wij veel ervaring met zonnepanelen en installateurs.

998 kWh/m² zonuren in 2016

Helmond heeft in 2016 heel wat zonuren gehad. Deze zonuren zijn belangrijk voor zonnepanelen want hier word stroom uit gewonnen. Elke plek in Nederland heeft een verschillend aantal zonuren. Maar zonuren zijn niet het enige, want ook de richting van het dak en of er schaduw plekken zijn. Dit zijn ook allemaal factoren die meespelen met de opbrengst van zonnepanelen. Daarom is elke situatie verschillend voor een zonnesysteem.

Dankzij de gratis opbrengstscan kunt u zelf zien hoeveel stroom u kan opbrengen met zonnepanelen. Als u deze opbrengst aanvraagt dan ontvangt u per e-mail een pdf met daarin alles over uw situatie. U ziet dan of u zich in een windgebied bevindt en wat u verminderingsfactor is. En natuurlijk ziet u ook hoeveel stroom u kan opwekken dankzij zonnepanelen.

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen:

Zonnepanelen Helmond

  1. Voer uw postcode en huisnummer in
  2. Wat is uw jaarlijkse verbruik
  3. Binnen welke termijn denkt u zonnepanelen aan te schaffen
  4. Vul uw n.a.w. gegevens aan
  5. Klik op ‘aanvraag afronden’

Klik hier om de testresultaten van 45 merken te kunnen bekijken. De resultaten die daar te zien zijn hebben wij door ons eigen testcentrum. Hier zijn wij dagelijks bezig om zonnepanelen te testen.

Zonnepanelen Helmond, Dit zijn de installateurs

Er zijn veel installateurs, maar welke doet dit nou goed? Wanneer er iets word verbouwd aan het huis wilt u altijd de beste kwaliteit. Daarom zoeken wij dat voor u uit. Zonnepanelen.net is een onafhankelijk advies bureau en dat geld ook als het gaat om installateurs. Hierdoor weet u dat het goed word geïnstalleerd zonder elke installateur over de vloer te hebben gehad. Ook laten wij u zien met welke merken zij werken en kunt u zelf een offerte aanvragen. Klik hier om naar de pagina vind uw installateur te gaan. Daar kunt u met alleen uw postcode alle informatie vinden.