Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)
Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)

Zonnepanelen Venlo, alle informatie vindt u hier

Zonnepanelen Venlo, alle informatie daarover vindt u hier. Zonnepanelen.net helpt u graag verder als het gaat om zonnepanelen.

1007 kWh/m² zonuren in 2017

In 2017 had Venlo heel wat zonuren. Hiermee kunt u veel zonnestroom opwekken door middel van zonnepanelen. Want zonnepanelen wekken stroom op tijdens zonuren. En met de 1007 zonuren die Venlo heeft zit dat zeker goed. Maar voor elke situatie is de opbrengst aan zonnestroom verschillend. Dit is niet alleen door de zonuren maar ook de richting van het dak, schaduwplekken en andere factoren. Zonnepanelen.net heeft een tool hiervoor, de gratis opbrengstscan. Daar kunt u met een paar simpele gegevens ook weer weten hoeveel zonnestroom uw huis kan opbrengen.

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen:

  1. Voer uw postcode en huisnummer in
  2. Wat is uw jaarlijkse verbruik
  3. Binnen welke termijn denkt u zonnepanelen aan te schaffen
  4. Vul uw n.a.w. gegevens aan
  5. Klik op ‘aanvraag afronden’

Wilt u ook zonnepanelen vergelijken? Zonnepanelen.net heeft alle zonnepanelen van de Nederlandse markt voor u op een rij gezet. Door middel van de zonnepanelen vergelijken ziet u in een overzicht alle zonnepanelen. Hiervan kunt u ook de datasheets bekijken.

Zonnepanelen Venlo

Zonnepanelen Venlo, 28.000 panelen op 1 dak!

In April 2018 wordt er in Venlo 28.000 zonnepanelen op het dak van een distributiecentrum gezet. De installatie neemt ongeveer 80.000 vierkante meter in beslag. Als alles is geïnstalleerd dan zal dat circa 7 miljoen kW per jaar opleveren. Dit is genoeg voor ongeveer 2.000 huishouden een jaar lang van stroom te voorzien.

2.000 huishoudens een jaar lang van stroom voorzien

Het is de bedoeling dat het distributiecentrum zichzelf voorziet van stroom, zij verwachten dat dit de helft is. En het resterende stroom zal afgenomen worden door bedrijven en huishoudens in de omgeving.

Voorheen had een vestiging van een Zweeds vrachtwagenfabrikant de meeste panelen op het dak. Die hadden er 22.000 op het dak liggen. Hierdoor heeft Venlo nu deze titel overgenomen.