Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)
Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)

Zonnepanelen Sittard, hier is genoeg zon

Zonnepanelen Sittard, hier krijgt u onafhankelijk advies als het gaat om zonnepanelen en alles daar omheen.

1049 kWh/m² zonuren in 2016

Sittard heeft in 2016 zeker wat zonuren gehad. Dit is goed als het gaat om zonnepanelen. Want tijdens deze zonuren kunnen zonnepanelen het beste presteren. Hierdoor is zijn meer zonuren altijd gewenst. Alleen zijn er meer factoren die meespelen bij het opwekken van zonnestroom. Zo verschilt het dus ook of het dak schuin of plat is en of er schaduwplekken aanwezig zijn. Dit zijn allemaal factoren die meespelen.

Dankzij de gratis opbrengstscan ziet u nu hoeveel zonnestroom uw dak kan opwekken. Hierbij is rekening gehouden met alle factoren. Ook hoeft u nergens heen te gaan en komt er ook niemand bij u langs. Alles wordt online gedaan en ook de scan zelf ontvangt u per mail. In de scan ontvangt u alles wat u moet weten over uw situatie en is alles uitgelegd. Hieronder staat hoe u de scan kan opvragen.

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen:Zonnepanelen Sittard

  1. Voer uw postcode en huisnummer in
  2. Wat is uw jaarlijkse verbruik
  3. Binnen welke termijn denkt u zonnepanelen aan te schaffen
  4. Vul uw n.a.w. gegevens aan
  5. Klik op ‘aanvraag afronden’

Wilt u nou weten welke installateurs er actief zijn in uw omgeving? Klik hier en alleen met uw postcode ziet u alle installateur. Er worden alleen installateurs getoond waarvan de kwaliteiten bij ons bekend zijn. Ook ziet u welke merken zij gebruiken en kunt u een offerte aanvragen.

Zonnepanelen Sittard, de testresultaten van 45 merken

Dankzij ons eigen testcentrum zijn er ook testresultaten beschikbaar. In dat testcentrum worden dagelijks zonnepanelen getest. Klik hier om meer te weten over de testresultaten. Alle beoordeling zijn onafhankelijk en uit test resultaten. Het zijn dus geen meningen en het is ook geen betaalde reclame.