Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)
Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)

Zonnepanelen Roermond

Dit is hoeveel zonnestroom u opwekt in Roermond

Zonnepanelen Roermond, hier krijgt onafhankelijk advies over alles wat daarmee te maken heeft. En testresultaten van 45 merken die komen vanuit ons eigen testcentrum.

1026 kWh/m² zonuren in 2016

Roermond heeft in 2016 veel zonuren gehad zelfs meer dan het landelijk gemiddelde. En dit is goed nieuws als u zonnestroom wilt opwekken. Want tijdens zonuren kunnen zonnepanelen het beste presteren dus ook meer opwekken. Hierdoor kan er gezegd worden dat met meer zonuren er meer zonnestroom opgewekt kan worden. Alleen zijn er meerdere factoren die daaraan meedoen. Zoals de richting van uw dak en wat de omrekenfactor is en zo zijn er nog veel meer. Hierdoor heeft bijna elk dak een unieke opbrengst.

Dankzij de gratis opbrengstscan ziet u nu hoeveel zonnestroom uw dak kan opwekken. Hiervoor hoeft u nergens een en komt er ook niemand bij u langs. Ook de aanvraag doet u online en ontvangst u per mail. In de mail staat alles beschreven over uw situatie en waar er rekening mee gehouden moet worden. Hieronder is te zien hoe de aanvraag verloopt.

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen:Zonnepanelen Roermond

  1. Voer uw postcode en huisnummer in
  2. Wat is uw jaarlijkse verbruik
  3. Binnen welke termijn denkt u zonnepanelen aan te schaffen
  4. Vul uw n.a.w. gegevens aan
  5. Klik op ‘aanvraag afronden’

Klik hier als u de verschillende installateurs in uw omgeving wilt zien. Daar staan alleen installateurs waar de kwaliteiten bij ons bekend zijn. Ook ziet u welke merken zij gebruiken en kan er een offerte worden aangevraagd.

Zonnepanelen Roermond, de testresultaten van 45 merken

Klik hier om de testresultaten van de 45 merken te zien. Dankzij ons eigen testcentrum zijn er testresultaten die onafhankelijk zien beoordeeld. En hier in dit testcentrum worden dagelijks zonnepanelen getest. Daar komen elk jaar nieuwe testresultaten van de nieuwe zonnepanelen. Door het rapport van de resultaten te zien weet u welke panelen goede prestaties hebben en ook welke dat niet hebben.