Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)
Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)

Zonnepanelen Ede

Zonnepanelen-EdeSituatie voor Zonnepanelen Ede

De centrale ligging van Ede in Nederland brengt een gemiddeld jaarlijks aantal zonuren. In 2015 scheen de zon in Ede circa 1.830 uur. Uit deze vele zonuren kan veel elektriciteit opgewekt worden. Met in Ede zonnepanelen op het dak levert een gemiddeld systeem dat optimaal staat opgesteld (12 panelen à 3.300 WP onder een hoek van 35 graden gericht op het zuiden) 2.840 kWh per jaar op (factor 0,86). Gemiddeld genomen is men met dit systeem al voor 85% zelfvoorzienend in het elektriciteitsverbruik (Nibud 2016). Niet elke situatie is hetzelfde. Om erachter te komen hoeveel zonnepanelen bij u thuis op kunnen leveren, doet u onze gratis opbrengstscan. In deze tool wordt er rekening gehouden met onder andere uw locatie en de hellingshoek van uw dak. Zeker een aanrader als u nog geen zonnepanelen op het dak heeft liggen!

Rendement op investering in zonnepanelen Ede

Een investering in zonnepanelen Ede verdient zichzelf zeer snel terug. Met een jaarlijks rendement van 11,5% heeft u uw investering binnen 7 jaar al volledig terugverdiend. Vergeleken met een spaarrekening ligt uw rendement bijna 10 maal zo hoog. Indien u het geld tot uw beschikking heeft om te investeren in zonnepanelen, raden wij aan dit zo snel mogelijk te doen. Het is goed voor zowel de portemonnee als het milieu. Een win-win situatie. Echter, als u niet voldoende geld tot uw beschikking heeft, is het mogelijk geld te lenen van de overheid tegen een zeer gunstig rentepercentage. Met de Energiebespaarlening kunt u geld lenen tegen dit gunstige rentepercentage, op voorwaarde dat dit ten goede komt aan duurzaamheidsmaatregelen aan uw woning. Door het hoge rendement van de zonnepanelen verdient u de lening direct terug en heeft u na een tijdje ook het voordeel van gratis energie.

Live test! 45 merken zonnepanelen

Zoek installateur voor Ede e.o.
Zoek installateurs

Zonnepanelen installateurs in Ede en omgeving

Bent u voldoende overtuigd om zonnepanelen aan te schaffen, dan is het belangrijk om een goede installateur te vinden die de zonnepanelen in Ede gaat plaatsen. Het is namelijk van belang dat de zonnepanelen goed geplaatst worden en onder alle weersomstandigheden om het dak blijven liggen. Er zijn veel installateurs bij u in de omgeving te vinden, maar hoe weet u of u te maken heeft met een ervaren installateur. Via onze pagina zoek-installateur vindt u met behulp van uw postcode ervaren installateurs bij u in de omgeving die wij voor u hebben uitgekozen.

Download volledige testrapport 2020

44 merken zonnepanelen
€ 17,50
NU GRATIS
+ gratis tips in uw mailbox