Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)
Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)

Zonnepanelen Sneek, want in Friesland schijnt genoeg zon!

Zonnepanelen Sneek, hier krijgt u onafhankelijk advies over zonnepanelen en alles daar omheen.

1017 kWh/m² zonuren in 2016

Sneek heeft in 2016 zeker wat zonuren gehad. En dit is goed voor zonnepanelen, omdat tijdens de zonuren een zonnesysteem het best presteert en dus ook het meest zonnestroom opwekt. En Sneek heeft meer dan het landelijke gemiddelde. Alleen is dit niet het enige wat ertoe doet. Er is namelijk ook een verschil of u een plat dak of een schuin dak hebt. En bij een schuin dak verschilt ook weer welke richting die heeft. Ook is elke plek in Nederland uniek en heeft elke plek andere factoren. Zoals de omrekenfactor of als zich in een windgebied bevindt. Ook hebben sommige daken schaduwplekken die de opbrengst kunnen belemmeren. Dit kan komen door bomen maar kan ook al door een schoorsteen komen. Door dit allemaal heeft bijna elk dak een unieke opbrengst in zonnestroom.

Dankzij de gratis opbrengstscan kan u nu zelf inzien hoeveel zonnestroom er op uw dak opgewekt kan worden. Voor deze scan hoeft er niemand langs uw huis te komen en u hoeft ook nergens heen. U vraagt de gehele scan online aan en ontvangt deze per mail. In deze scan staat alles uitgelegd over uw situatie. Ook ziet u natuurlijk hoeveel stroom er op uw dak kan worden opgewekt. Hieronder ziet u hoe een opbrengstscan kan aanvragen.

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen:

  1. Voer uw postcode en huisnummer in
  2. Wat is uw jaarlijkse verbruik
  3. Binnen welke termijn denkt u zonnepanelen aan te schaffen
  4. Vul uw n.a.w. gegevens aan
  5. Klik op ‘aanvraag afronden’

Zonnepanelen Sneek

Klik hier als u de zonnepanelen wilt vergelijken. Daar kan u snel alle specificaties van de zonnepanelen bekijken en ook staan er datasheet bij. Zo kunt u snel alle informatie hebben die nodig is voor een paneel.

Zonnepanelen Sneek, de installateurs in deze omgeving

Klik hier als u de verschillende installateurs wilt weten in de omgeving. Alleen al met uw postcode worden ze allemaal getoond. Daar ziet welke merken de installateurs gebruiken en kan u een offerte aanvragen. Bij alle installateurs die daar staan zijn de kwaliteiten bij ons bekend. Zonnepanelen.net is een onafhankelijk adviesbureau en is dat ook hiermee.