Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)
Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)

Zonnepanelen Drachten

Zonnepanelen Drachten, de feiten op een rij

Zonnepanelen Drachten, want hier zijn al veel daken bedekt met zonnepanelen. En in Drachten heeft in 2016 ongeveer 968 zonuren gehad. Dit is een goed aantal om voor de opbrengst. Ook naast zonuren zijn er nog veel meer factoren van belang bij de zonnepanelen.

De gratis opbrengstscan geeft u veel meer inzicht over uw situatie. Met deze tool kan u zelf zien wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen. Hieronder kunt u de stappen zien die nodig zijn om deze opbrengstscan op te vragen.

Zonnepanelen Drachten

 

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen:

  1. Voer uw postcode en huisnummer in
  2. Wat is uw jaarlijkse verbruik
  3. Binnen welke termijn denkt u zonnepanelen aan te schaffen
  4. Vul uw n.a.w. gegevens aan
  5. Klik op ‘aanvraag afronden’

kortom u hoeft niet meer iemand langs te laten komen om te weten hoeveel u kunt opbrengen.

De installateurs in Drachten

Aangezien Drachten ongeveer 45 duizend inwoners heeft zijn er ook meerdere installateurs actief. Maar als  u iets laat installeren op uw dak moet dit goed gebeuren. Daarom heeft Zonnepanelen.net een pagina met een overzicht van de installateurs. Klik hier om naar de pagina ”vind uw installateur” te gaan. Daar kunt u met een postcode de installateurs bij u in de beurt zien. Ook ziet u met welke merken zij werken en kan er een offerte worden aangevraagd.

Zonnepanelen.net heeft zijn eigen testcentrum. Hier testen wij verschillende zonnepanelen van allerlei merken. En hiermee willen wij de zonnepanelen testen voordat die op uw dak komen. Wilt u hier meer over weten klik dan hier.

Bent u nou geïnteresseerd in een duurzamer huishouden. Dan is de CV-inregelkit een goede oplossing. Met de CV-inregelkit kan u zelf de cv inregelen en dit heeft veel voordelen. Zoals jaarlijks 20% lagere gas kosten en geen koude ruimtes meer. Wilt u nou meer weten hierover klik hier.