Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)
Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)

Zonnepanelen Lelystad

In Lelystad kan veel zonnestroom worden opgewekt!

Zonnepanelen Lelystad, hier vind u onafhankelijk advies daarover.

1014 kWh/m² zonuren in 2016

In 2016 heeft Lelystad heel wat zonuren gehad. En zonuren zijn belangrijk voor het opwekken van zonnestroom. Zo kan er met meer zonuren ook meer zonnestroom worden opgewekt. Alleen is dit niet het enige wat er toe doet. Zo hebben sommige daken ook schaduw plekken en of het een plak of schuin dak is. Er zijn veel factoren die te maken hebben met de opbrengst van zonnestroom. Bijna elk dak heeft een uniek opbrengst van zonnestroom. En dit is ook zo met dezelfde zonnepanelen.

Dankzij de gratis opbrengstscan kan u zien hoeveel zonnestroom er op uw dak opgewekt kan worden. Ook wordt hierin rekening gehouden met alle factoren. Kortom wordt alles online gedaan zo hoeft u niet uw huis uit of iemand langs te laten komen. Ook kan u daarin alle informatie over uw situatie zien. Bijvoorbeeld of u zich in een windgebied bevindt en wat dit te betekenen heeft, ook wat uw omrekenfactor is en waarom dit belangrijk is en nog veel meer.

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen:

zonnepanelen Lelystad

 

  1. Voer uw postcode en huisnummer in
  2. Wat is uw jaarlijkse verbruik
  3. Binnen welke termijn denkt u zonnepanelen aan te schaffen
  4. Vul uw n.a.w. gegevens aan
  5. Klik op ‘aanvraag afronden’

Zonnepanelen Lelystad, hier komt het grootse zonneveld van Flevoland

In 2025 wilt deze gemeente energie neutraal zijn. Dit betekend dat alle energie die word verbruikt ook de hoeveelheid is die op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt. Bovendien was vanaf vrijdag 3 oktober 2017 bekend dat de gemeente Lelystad vergunning heeft goedgekeurd en vrijgegeven voor drie grote zonnevelden, samen ongeveer 45 hectare groot. Klik hier om naar de website van omroep Flevoland te gaan. Zij hebben hierover een nieuwsartikel geschreven met alle informatie hierover.