Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)
Gratis opbrengstscan
Marcel maakt uw opbrengstscan
Opbrengstcalculatie in kWh voor uw situatie - Max. 3 vergelijkende offertes (Voorbeeld.pdf)

Zonnepanelen Hoogeveen

Hoogeveen kan duurzamer

Zonnepanelen Hoogeveen, op deze pagina vindt u er meer informatie over. Zonnepanelen.net is een onafhankelijk adviesbureau over de zonnepanelen en alles wat daar omheen is.

970 kWh/m² zonuren in 2016

Hoogeveen had in 2016 genoeg zonuren. En dat is belangrijk, want zonuren bepalen de hoeveelheid zonnestroom. Het is wel zo dat met alleen de zonuren niet uw opbrengst kan worden bepaald. Er zijn namelijk nog veel meer factoren die hierbij meespelen. Zoals ook de richting van het dak  of de schaduwplekken. En ddan is er ook nog de omrekenfactor. Deze wordt gebruikt om de capaciteit van zonnepanelen om te rekenen naar een reële opbrengst in kilowattuur (kWh). Want het gaat u immers om de hoeveelheid stroom die u opwekt met de zonnepanelen.

Dankzij de gratis opbrengstscan ziet u snel wat de zonnepanelen voor u kunnen betekenen, want hier wordt rekening gehouden met alle factoren. Dit is helemaal gratis. Wanneer u deze scan aanvraagt bekijken wij online uw situatie. Er hoeft hierdoor dus niemand bij u langs te komen. Hierdoor heeft u meer kennis over zonnepanelen op uw dak.

Dit zijn de stappen om de gratis opbrengstscan aan te vragen:

zonnepanelen Hoogeveen

  1. Voer uw postcode en huisnummer in
  2. Wat is uw jaarlijkse verbruik
  3. Binnen welke termijn denkt u zonnepanelen aan te schaffen
  4. Vul uw n.a.w. gegevens aan
  5. Klik op ‘aanvraag afronden’

Wilt u  de verschillen van de omvormers bekijken? Klik hier om dit te kunnen zien. Daar kan u alle omvormers met specificaties bekijken en ook met elkaar vergelijken.

De Zonnepanelen Hoogeveen, de testresultaten van 45 merken

Er zijn meerdere redenen dat Zonnepanelen.net zoveel ervaring heeft met de zonnepanelen. En ook één van deze redenen is dat wij een eigen testcentrum voor zonnepanelen hebben. Daar zijn wij dagelijks mee bezig om testen uit te voeren. Hier komen testrapporten uit en die maken wij ook beschikbaar voor de consument. Zo kan iedereen zien welke panelen er bij onze testen het beste uitkwamen en welke niet. Doordat dit een onafhankelijk adviesbureau is zijn ook de resultaten onafhankelijk. Klik hier om meer te weten over dit testcentrum. Ook kan u daar de resultaten bekijken of opvragen.